Vi koste oss i Arendalsuken

Vi hadde en fantastisk uke i Arendal. Vi fikk snakket med folket og fikk vist oss frem med nytt navn som var viktig for oss. Det er ikke alle som hadde fått med seg at Folkeaksjonen nei til mer bompenger har byttet navn til Folkets Parti. Det å kunne være nær våre potensielle velgere og få spredt vårt budskap er viktig før neste års kommune og fylkestingsvalg. Vi tar også med oss gode råd på veien som vi fikk av småpraten med politiske kollegaer og folket generelt.

Vi var ikke fornøyd med plassering av standen i år heller, men har vi har klaget til administrasjonen i Arendalsuken og håper at vi, som er en av «partiene utenfor stortingert» også kan plasseres sammen med de andre politiske partiene. Dette bør være en del av den demokratiske prosessen.

Leder Cecilie Lyngby (FP Oslo) sentralstyremedlem Cesilie Tveit (FP Vestland/Bergen) generalsekretær Hanne Haskel (FP Oslo)
Arne Jacobsen (FP Vestfold/ Telemark), nestleder Stein Ove Hansen (FP Vestland /Bergen) og org. nestleder Jan Tønnessen (FP Viken)
Johan Morten Nome (FP Vestfold/Telemark), Cecile Tveit (FP Vestland og Bergen) Leder Cecilie Lyngby (FP Oslo)
Nestleder Stein Ove Hansen i TV intervju for programmet «Grenseløs forelskelse» med AnneMa / Anne Marit Yuvali og
CBD foreningens Trude Arntzen.
Leder Cecilie Lyngby ble vinner av brannmann konkurransen