Til vanlig er våre to eminente representanter Tore og Christian svært engasjert for sine bydeler, Arna og Åsane. Kanskje nettopp denne flammen holder disse to motivert gjennom store saksmengder og lange kvelder. Etter sesongens solide innsats i Bergens muligens mest belastede organ (Utvalg for Miljø og Byutvikling) skal sakspapirer erstattes med givende sommeropplevelser. Bli bedre kjent med, og kanskje inspirert av, Tore og Christian og deres sommerplaner!

Liverpoolfestival og Ynwa

Tore Landmark (Fotograf Veronika Stuksrud)

Med helt fersk bobil skal Tore kjøre dit fint være bærer og lete etter gode turforhold for både to- og firbente. Han forteller:

«Hunden vår Ynwa blir med, så det blir bobiltur på hundens premisser. Med turer i skog, i mark og på fjell. Kanskje blir det også litt fisking. Vi skal nyte det gode liv, finne ro og lade opp nye krefter».

Som hundenavnet kanskje avslører, mener Tore usjenert at Liverpool er verdens beste fotballag. Dermed er det mer enn rett og rimelig å delta på Skandinavias største Liverpoolfestival via Liverbirds Norge! (Mer om det her: https://www.liverbirdsnorge.no/)

«Siste helgen i juli ender vi i Gjøvik, på Liverpoolfestival. Der blir det sosial helg med Liverpool supportere fra hele landet, med gamle Liverpool legender på plass, og mye musikk og underholdning fra scenen. Jeg gleder meg, dette blir min sommer!»

Seilbåt og smaksreise

Christian fra sin side velger et annet transportmiddel for sommeren og har gjort et godt stykke forarbeid med spennende destinasjoner.

«Med dagens priser på drivstoff og strømpriser så blir det ikke bilferie. Men det blir 3-4 uker i seilbåt, langs kysten nord for Bergen på polekspedisjon (polene i Askvoll, Florø, Måløy). Så får vi se hvor langt vi kommer.»

Christian Rolland. (Fotograf Veronika Stuksrud)

Videre forteller Christian om ambisjonene om å hilse på kongen på Skjerjehamn (Gulen fikk kongestatuen) og bestige Den norske hest Alden (Tripadvisor – Askvoll). Han lover en overnatting på toppen dersom været er bra!

Sist men ikke minst, er Christian svært interessert i lokalproduserte smaker og egenfanget middag:

«Ingenting er som å handle norskproduserte varer. Jeg har veldig lyst til å besøke Feddie Distillery Ginprodusent & Gindestillatør i Fedje, Gardsbrenneriet i Sandane og Kinn Bryggeri. Middager skal, om alt går etter planen, bestå av mye egenfanget fisk. Jeg får vann i munnen av å tenke på kveldsmat av nyfanget pannestekt makrell.»

//

Hva skal du i sommer? Kom gjerne med anbefalinger!

Og frykt ikke, saksbehandling starter opp igjen på slutten av august, der mange gode valg skal gå til fordel for folket. Det kan vi fra vår side love.