På grunn av striden om fylkeskommunen utrykker politikere i Porsgrunn at de vil til Larvik. Dette har blitt et eneste kaos. Nå burde man føre

Jeg forstår ikke hvorfor politikere bruker å mye tid på å krangle om saker som de ikke burde ha mulighet til å råde over selv. Burde en knippe politikere bestemme over 200000 andres mening i alle saker? Burde man buke sin personlige integritet på utsette seg selv for noe så vont? Organiseringen av det offentlige burde vært en organisatorisk oppgave som en administrasjon burde forvalte Det spom er blitt saken nå at det har gått politisk prestisje i denne saken, og det nok hele problemet., Saken har blitt hauset opp av media, og de er laget for å selge. Da hadde det vært vitkig å gjennomført denne folkeavstemningen som det har vært så mye snakk om. Det andre problemet er vel at disse leddene som kommune, fylke og stat har blitt tre «nesten» uavhengige institusjoner. Her går det for mye ressursbruk, og fylkeskommunen burde vært langt ned.

Som jeg nevnte i forrige artikkel er det jo slik at alle blir en taper i denne saken. VI sitter igjen med skjegget i postkassen alle sammen. Først var det ordførerne i Skien, Porsgrunn, Siljan og Bamble som nesten alene ville beholde fylkeskommunen slik den var. Etter dette «rabaldere» Mener noen politikere i Porsgrunn de burde følge med i Vestfoldpakken. Dette er vel slik furtene unger driver med?

Nå som det har blitt som det har blitt burde politikken fremover baseres på folkeavstemninger frem til folket får tillit til sine folkevalgte igjen.

Se video:

https://fb.watch/aV1WlHDnq1/